Grondwerk Paarden

Jin Shin Jyutsu® is zeer werkzaam en kan worden ingezet bij problemen van uiteenlopende aard, zowel fysiek (bijv.kreupelheid/stijfheid, spijsverteringsproblemen)  en/of mentaal. Het kan zowel als basisbehandeling worden gedaan als ondersteuning of naast een reguliere behandeling en/ of naast grondwerk.

Het is het weer laten stromen/harmoniseren van de energie door de handen op bepaalde plekken (energiesloten) van het lichaam van het paard te leggen. Het helpt het paard om op een zachte manier in balans te komen of te herstellen. Ook kan het ondersteunend werken bij chronische klachten en de gevolgen daarvan verminderen.

Met het ‘stromen’ heb ik al diverse goede resultaten gezien waardoor het paard letterlijk en figuurlijk (vacht ging weer glanzen, oogopslag, veranderen van de houding, meer rust, afnemen agressie, meer balans) beter in zijn/haar vel kwam te zitten.

Onze lieve Soraya geeft vaak zelf aan als zij ‘gestroomd’ wilt worden. Ze geniet hier altijd ontzettend van en staat dan in diepe ontspanning.

Wilt u meer algemene informatie over Jin Shin Jyutsu  klikt u dan op het logo links van de pagina.

energiesloten bij een paard

 

 

het vasthouden van VES 10 en 13 bij Soraya